Eerste steenlegging Villa Mosa Cuijk

Nieuws

Op vrijdag 12 november jl. is het officiële startschot gegeven voor de bouw van het nieuwbouwproject Villa Mosa te Cuijk. In het bijzijn van alle gelukkige kopers en een korte speech door de wethouder en de projectontwikkelaar werd de eerste steen officieel gelegd door wethouder drs. M.F.R.A. Jilisen van de gemeente Cuijk.

In dit schitterende project worden 16 luxe appartementen en penthouses gerealiseerd door Reuvers Ontwikkeling & Bouw en Peters Real Estate B.V. Deze appartementen bieden optimaal wooncomfort met een moderne en luxe afwerking. In het ontwerp van Villa Mosa is rekening gehouden met de gebouwen in de omgeving. De voorgevels van de villa springen enigszins en verschillen bovendien van hoogte. Hierdoor past de villa uitstekend in het straatbeeld. Alsof ze er altijd al heeft gestaan.

De verkoop van dit nieuwbouwproject is zeer voorspoedig verlopen aldus Erwin Kersten van Makelaardij Twan Poels. “Door de unieke ligging in het centrum, de luxe inrichting en afwerking en praktische aspecten zoals een berging, privé parkeerplaats en ruim balkon/ dakterras of tuin was er veel animo voor het project. Alle appartementen zijn dan ook in zeer korte termijn verkocht!”

Na de eerste steenlegging, kregen de kopers de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie bij Lunchroom De Dom te Cuijk.

Aankomend project
De projectontwikkelaars Reuvers Ontwikkeling & Bouw en Peters Real Estate B.V. hebben tevens de herontwikkeling van het naastgelegen karakteristieke pand Victor Hugo op zich genomen. Zij zijn met een frisse blik met de architecten en Makelaardij Twan Poels het project opnieuw vorm en inrichting te geven.  De verwachting is dat de verkoop van het project in het 1e kwartaal van 2022 van start zal gaan. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich nu al aanmelden bij Makelaardij Twan Poels te Cuijk.